Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

De werkplaats in onze fietsenwinkel 

Onze fietsenwinkel in Almere is uitgerust met een moderne werkplaats waar wij bijna alle (elektrische) fietsen kunnen repareren en onderhouden. Servicebeurten verrichten wij alleen op afspraak. Voor reparaties kunt u wel vrij bij ons binnenlopen. Meestal staat de fiets op dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag weer voor u klaar. Mocht het zo zijn dat wij uw fiets niet meteen kunnen maken, nemen wij altijd even contact met u op en kunt u van ons een leenfiets gebruiken.

In onze werkplaats werken goed opgeleide monteurs die tevens gecertificeerd zijn voor het onderhoud aan bijna alle elektrische systemen. Wilt u weten of wij uw elektrische fiets kunnen onderhouden of repareren? Dan kunt u altijd vooraf even contact met ons opnemen. U kunt bij onze werkplaats ook terecht voor het opmaken van een schaderapport. Wij maken dan voor u een schaderapport op en indien gewenst kan de verzekeringsinspecteur langs komen om de schade te controleren.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn uw fiets te komen brengen of halen dan kunt u gebruik maken van onze haal- en breng service. Wij komen dan uw fiets op de afgesproken locatie in Almere ophalen, tegen € 20,-- voorrij kosten. Meer weten over onze haal- en brengservice? Klik hier.

 

Contactgegevens

Adres Boomgaardweg 1
Postcode 1326 CS Almere
E-mail Info@kiestrafietsen.nl
Telefoon (036) 5408668

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.00 uur t/m 18.00 uur
Woensdag 08.00 uur t/m 18.00 uur
Donderdag 08.00 uur t/m 18.00 uur
Vrijdag 08.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag 10.00 uur t/m 17.00 uur
Zondag  Gesloten