Welkom bij Kiestra Fietsen Kom gezellig langs in onze winkel, de koffie en thee staan klaar!


Boomgaardweg 1
1326 CS Almere

036 540 8668
info@kiestrafietsen.nl
 

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

 

 

fietsbanner
fietsbanner

Kiestra Fietsen is dé fietsspecialist


Op 1 september 2020 werden de deuren geopend van Kiestra Fietsen. Voor die tijd stond de winkel bekend als fietscentrum Overdevest, gestart op 5 mei 2001. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een bekende fietsenwinkel met een professionele werkplaats in Almere. Wij zetten dit met het team van Kiestra Fietsen graag voort!

Kiestra Fietsenwinkel probeert reparaties en onderhoud aan uw fiets zoveel mogelijk binnen 24 uur te doen. Service en klantvriendelijkheid zijn twee van onze normen. Naast verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen, kunt u ook voor reparaties bij ons terecht. Daarnaast zijn vele onderdelen en accessoires bij ons verkrijgbaar: van fietsbel tot fietstas, van trapas tot kinderzitje.

Bij ons komt u de bekende merken zoals Batavus en Sparta tegen, maar ook de andere merken Qwic, Voque, BH, Cortina, Merida, Bimas en Sensa.  Dit maakt het een afwisselend assortiment van kwaliteitsfietsen.

Van Batavus en Sparta zijn wij Premium Dealer, dit betekent dat wij alle modellen van Batavus en Sparta kunnen leveren.

Over de eigenaar Jeroen Kiestra

 

Ik streef altijd naar het meest haalbare. Perfectionistisch en realistisch, is wat velen over mij zeggen. Sport is altijd een belangrijk element in mijn leven geweest. In 1996 ging het van tourfietsen naar wedstrijdwielrennen. Mijn relatie met de fiets was omgebogen van vriendschap naar passie.

Na vele jaren in loondienst gewerkt te hebben, begon in 2020 het ondernemerschap aan de bel te trekken. Voor raad ging ik op bezoek bij Ton Overdevest. Ik wist dat hij voor mij de tijd zou nemen, zoals hij voor iedere klant deed. Tijdens dit gesprek opperde Ton de mogelijkheid om de winkel over te nemen. Dit voelde voor mij als een het winnen van de hoofdprijs.

Na een goed overleg met mijn vrouw Marjan en het goed in kaart brengen van de consequenties werd het besluit genomen : We gaan ervoor. Op 1 september 2020 zijn we van start gegaan! Mijn missie is om de goede naam die de broers Overdevest hebben opgebouwd te behouden, maar tevens mijn eigen ideeën in de winkel te verwerken.