Welkom bij Kiestra Fietsen Kom gezellig langs in onze winkel, de koffie en thee staan klaar!


Boomgaardweg 1
1326 CS Almere

036 540 8668
info@kiestrafietsen.nl
 

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

 

 

fietsbanner
fietsbanner

De werkplaats


Onze fietsenwinkel in Almere is uitgerust met een moderne werkplaats waar wij bijna alle (elektrische) fietsen kunnen repareren en onderhouden. Servicebeurten verrichten wij alleen op afspraak. Voor reparaties kunt u wel vrij bij ons binnenlopen. Meestal staat de fiets op dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag weer voor u klaar. Mocht het zo zijn dat wij uw fiets niet meteen kunnen maken, nemen wij altijd even contact met u op en kunt u van ons een leenfiets gebruiken.

In onze werkplaats werken goed opgeleide monteurs die tevens gecertificeerd zijn voor het onderhoud aan bijna alle elektrische systemen. Wilt u weten of wij uw elektrische fiets kunnen onderhouden of repareren? Dan kunt u altijd vooraf even contact met ons opnemen. U kunt bij onze werkplaats ook terecht voor het opmaken van een schaderapport. Wij maken dan voor u een schaderapport op en indien gewenst kan de verzekeringsinspecteur langs komen om de schade te controleren.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn uw fiets te komen brengen of halen dan kunt u gebruik maken van onze haal- en breng service. Wij komen dan uw fiets op de afgesproken locatie in Almere ophalen:

  • binnen 5 kilometer met de auto voor € 10,-
  • de rest van Almere €15,-
  • bij reparaties boven de €100,- worden de voorrijkosten gehalveerd
  • boven de €200,- komen de voorrijkosten te vervallen

 

Aangenaam!
<p>Ik ben Jeroen Kiestra. Trotse eigenaar van Kiestra Fietsen.&nbsp;Ik ben een perfectionistisch en een realist en streef altijd naar het meest haalbare.</p>

Ik ben Jeroen Kiestra. Trotse eigenaar van Kiestra Fietsen. Ik ben een perfectionistisch en een realist en streef altijd naar het meest haalbare.

600 euro korting!
<p>Ride the original! QWIC Premium MN7D+ nu voor &euro;2.399,-! &nbsp;Spring &lsquo;s op de fiets! Je ontvang nu tijdelijk&nbsp;&euro;600,- korting&nbsp;op deze fiets inclusief 625 Wh accu.&nbsp;En dat is nog niet alles. Je krijgt er ook&nbsp;5 jaar garantie&nbsp;op dit model bij.</p>

<p>De actieperiode loopt t/m 30 september 2023.</p>

Ride the original! QWIC Premium MN7D+ nu voor €2.399,-!  Spring ‘s op de fiets! Je ontvang nu tijdelijk €600,- korting op deze fiets inclusief 625 Wh accu. En dat is nog niet alles. Je krijgt er ook 5 jaar garantie op dit model bij.

De actieperiode loopt t/m 30 september 2023.

€200 cashback bij Batavus
<p>Batavus cashback: krijg &euro; 200,- cashback op geselecteerde Batavus Finez e-bikes.&nbsp;Op zoek naar een goede kwaliteit e-bike? Dat is nu nog aantrekkelijker! Profiteer nu van 1 september tot en met 31 december 2023 van een cashback van &euro; 200,- op &eacute;&eacute;n van de Batavus e-bikes na fietsregistratie.</p>

Batavus cashback: krijg € 200,- cashback op geselecteerde Batavus Finez e-bikes. Op zoek naar een goede kwaliteit e-bike? Dat is nu nog aantrekkelijker! Profiteer nu van 1 september tot en met 31 december 2023 van een cashback van € 200,- op één van de Batavus e-bikes na fietsregistratie.

Fietsreparatie


Een team van professionele en goed getrainde monteurs reparen wat voor u een onmogelijke opgave lijkt. Van electrische fietsen tot kinderfietsen, van lekke band tot falende electrische ondersteuning: voor reparatie bent u bij ons aan het goede adres.

Wij streven ernaar de fietsen die 's ochtends gebracht worden, nog dezelfde middag weer gereed te hebben. Zodra uw fiets gereed is, krijgt u een SMS of telefoontje. Dan weet u dat uw fiets weer klaar staat.

Mocht u het op prijs stellen, dan kunt u gebruik maken van een leenfiets om op uw bestemming te komen.

 

Nieuws van Kiestra

5 opmerkelijke fietsroutes langs historische spoorlijnen
5 opmerkelijke fietsroutes langs historische spoorlijnen
De betoverende charme van Europa ontdekken op twee wielen terwijl je over voormalige spoorlijnen fietst die een nieuw leven hebben gekregen als schilderachtige fietspaden? Dat kan! Hoewel veel spoorlijnen in Europa zijn verdwenen, heeft de transformatie ervan voor prachtige fietsroutes gezorgd. Wij verzamelden 5 opmerkelijke fietsroutes die ooit dienstdeden als spoorlijn.
Lees verder
Ontdek Topbestemmingen voor fietsvakanties in Najaar en Winter
Ontdek Topbestemmingen voor fietsvakanties in Najaar en Winter
Terwijl Nederland langzaam in wintermodus gaat en de regen tegen de ramen klettert, kun jij je fietsavontuur voortzetten onder de stralende zon. Ontdek deze drie zonnige fietsbestemmingen waar je kunt genieten van adembenemende tochten in het najaar en de winter.
Lees verder
De 3 mooiste fietsroutes langs de kust
De 3 mooiste fietsroutes langs de kust
Het is een prachtige zomerse dag, wat ga je dan doen? Juist! Je zet de fietsen op de auto en rijdt naar de kust voor een heerlijke fietsroute langs de kust. Stop onderweg bij een gezellig terrasje om een verfrissend drankje te drinken en mensen te kijken. Klinkt goed toch? Speciaal voor liefhebbers van fietsroutes langs de kust verzamelden wij de 3 mooiste!
Lees verder