Welkom bij Kiestra Fietsen Kom gezellig langs in onze winkel, de koffie en thee staan klaar!


Boomgaardweg 1
1326 CS Almere

036 540 8668
info@kiestrafietsen.nl
 

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

 

 

fietsbanner
fietsbanner

De werkplaats


Onze fietsenwinkel in Almere is uitgerust met een moderne werkplaats waar wij bijna alle (elektrische) fietsen kunnen repareren en onderhouden. Servicebeurten verrichten wij alleen op afspraak. Voor reparaties kunt u wel vrij bij ons binnenlopen. Meestal staat de fiets op dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag weer voor u klaar. Mocht het zo zijn dat wij uw fiets niet meteen kunnen maken, nemen wij altijd even contact met u op en kunt u van ons een leenfiets gebruiken.

In onze werkplaats werken goed opgeleide monteurs die tevens gecertificeerd zijn voor het onderhoud aan bijna alle elektrische systemen. Wilt u weten of wij uw elektrische fiets kunnen onderhouden of repareren? Dan kunt u altijd vooraf even contact met ons opnemen. U kunt bij onze werkplaats ook terecht voor het opmaken van een schaderapport. Wij maken dan voor u een schaderapport op en indien gewenst kan de verzekeringsinspecteur langs komen om de schade te controleren.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn uw fiets te komen brengen of halen dan kunt u gebruik maken van onze haal- en breng service. Wij komen dan uw fiets op de afgesproken locatie in Almere ophalen:

  • binnen 5 kilometer met de auto voor € 10,-
  • de rest van Almere €15,-
  • bij reparaties boven de €100,- worden de voorrijkosten gehalveerd
  • boven de €200,- komen de voorrijkosten te vervallen

 

Aangenaam!
<p>Ik ben Jeroen Kiestra. Trotse eigenaar van Kiestra Fietsen.&nbsp;Ik ben een perfectionistisch en een realist en streef altijd naar het meest haalbare.</p>

Ik ben Jeroen Kiestra. Trotse eigenaar van Kiestra Fietsen. Ik ben een perfectionistisch en een realist en streef altijd naar het meest haalbare.

350 euro korting!
<p>Rijdt de lente tegemoet met onze tijdloze klassieker, de QWIC Premium MN7D+.</p>

Rijdt de lente tegemoet met onze tijdloze klassieker, de QWIC Premium MN7D+.

gratis een grotere accu bij aankoop van een Finez E-bike
<p>gratis een grotere accu bij aankoop van een Finez E-bikeaankoop van een Batavus Finez e-bike. Met deze accu leg jij moeiteloos langere afstanden af. Profiteer van een&nbsp;voordeel tot wel &euro;200,-.</p>

gratis een grotere accu bij aankoop van een Finez E-bikeaankoop van een Batavus Finez e-bike. Met deze accu leg jij moeiteloos langere afstanden af. Profiteer van een voordeel tot wel €200,-.

Fietsreparatie


Een team van professionele en goed getrainde monteurs reparen wat voor u een onmogelijke opgave lijkt. Van electrische fietsen tot kinderfietsen, van lekke band tot falende electrische ondersteuning: voor reparatie bent u bij ons aan het goede adres.

Wij streven ernaar de fietsen die 's ochtends gebracht worden, nog dezelfde middag weer gereed te hebben. Zodra uw fiets gereed is, krijgt u een SMS of telefoontje. Dan weet u dat uw fiets weer klaar staat.

Mocht u het op prijs stellen, dan kunt u gebruik maken van een leenfiets om op uw bestemming te komen.

 

Nieuws van Kiestra

Batavus actieradius actie:
Batavus actieradius actie:
gratis een grotere accu bij aankoop van een Finez E-bike
Lees verder
Gun jezelf ruimte
Gun jezelf ruimte
De Wheelylift is uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Het idee achter de Wheelylift is heel simpel: door de fiets verticaal op te hangen wordt veel ruimte bespaard. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.
Lees verder
Beveilig je e-bike of bakfiets met een tweede slot
Beveilig je e-bike of bakfiets met een tweede slot
Het aantal diefstallen van e-bikes is in de afgelopen jaren ontzettend gestegen. Steeds meer verzekeraars eisen daarom in hun polisvoorwaarden dat een tweede slot op een e-bike verplicht wordt. Ook voor bakfietsen is steeds vaker een tweede slot verplicht.
Lees verder