Welkom bij Kiestra Fietsen Kom gezellig langs in onze winkel, de koffie en thee staan klaar!


Boomgaardweg 1
1326 CS Almere

036 540 8668
info@kiestrafietsen.nl
 

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

 

 

fietsbanner
fietsbanner

Muon - Beyond Passion


Een e-bike merk met een zeer sportief DNA. En we staan aan de start met e-bikes die verder gaan en voorzien van sportieve designs. Snelheid gecombineerd met comfort, Muon is een ervaring op zich. Muon zit in je hart. Sluit je aan.

Muon e-bikes zijn ontstaan vanuit een explosie van energie en snelheid. Ga het avontuur aan en vergroot jouw wereld met de nieuwe generatie e-bike.

Frames

Onze frames zijn vormgegeven om een lang van te genieten. De strakke vormen dragen bij aan veel stabiliteit en de geometrieën zijn per segment aangepast aan het gebruik. Hierbij is niet alleen gelet op het zo licht mogelijk laten rijden van de e-bike, maar ook het stuurgedrag. Een Muon e-bike stuurt in principe licht en voelt direct betrouwbaar aan. Dat is Muon.

De casting frames

Voor de buizen maken we gebruik van aluminium uit de 6000 series. De balhoofdbuis, bracket en uitvaleinden zijn vervaardigd van gegoten aluminium, ‘high pressure die casting’. Onder een druk van 500 ton wordt aluminium in een mal gespoten. Dit maakt de frames zeer sterk en licht.

Lakwerk

Volgens de modernste technieken wordt zorgvuldig laag voor laag aangebracht op het elektrolytisch behandelde frame. Na de primer wordt de eerste kleurlaag aangebracht. Daarna wordt het frame met de meest mogelijk precisie afgeplakt en wordt de tweede kleur aangebracht. We maken gebruik van water-gedragen lakken waarvan het afvalwater wordt opgevangen voor verdere verwerking. Dan volgt een transparante poedercoating, met een hoge helderheid, zodat de kleur optimaal zichtbaar is.

Muon maakt gebruik van PMS kleuren. Hiermee wordt een kleur weergegeven met de intensiviteit zoals hij door de ontwerpers bedoeld is. De heldere poedercoating ondersteund dat effect. Hiermee kiezen we voor echte volle en herkenbare kleuren, kleuren om lang van te genieten.

Geometrie

De modellen uit de work serie zijn behoorlijk sportief te noemen, zo ook de zit. Deze modellen worden nagenoeg iedere dag gebruikt in elk weer type. Met een voorovergebogen zit gaat tegen de wind beter, daarbij wordt energie bespaart. Het rijdt relaxed. Vanwege deze houding is een smaller zadel gemonteerd. Voor de toer en city modellen is gekozen voor een meer rechtop houding. Iets voorover is heel goed. Tijdens het fietsen geeft dat ontspanning in polsen en armen. Iets voorover zitten doet u automatisch wanneer u fietst, dat is dan ook de positie waarop de onderdelen moeten worden ingesteld, op maat voor u.