Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Wie ik ben

Ik streef altijd naar het meest haalbare. Perfectionistisch, is wat velen over mij zeggen. Daarnaast blijf ik een realist.
Sport is altijd een belangrijk element in mijn leven geweest. In 1996 ging het van tourfietsen naar wedstrijdwielrennen. Mijn relatie met de fiets was omgebogen van vriendschap naar gepassioneerd.

Na vele jaren in loondienst gewerkt te hebben, begon in 2020 het ondernemerschap aan de bel te trekken. Voor raad ging ik op bezoek bij Ton Overdevest. Ik wist dat hij voor mij de tijd zou nemen, zoals hij voor iedere klant doet. Tijdens dit gesprek opperde Ton de mogelijkheid om de winkel over te nemen. Dit voelde voor mij als een het winnen van de hoofdprijs.

Na een goed overleg met mijn vrouw Marjan en het goed in kaart brengen van de consequenties werd het besluit genomen : We gaan ervoor.
Op 1 september 2020 heb ik de sleutels van Ton gekregen en was het mijn zaak.
Mijn missie is om de goede naam die de broers Overdevest hebben opgebouwd te behouden, maar tevens mijn eigen ideeen doordacht in de winkel te verwerken.

Jeroen Kiestra

 

 

De geschiedenis

Ton en Peter Overdevest hebben winkel laten groeien tot een bekende fietsenwinkel in Almere met een professionele werkplaats. We proberen altijd iedereen een kans te geven en vinden het belangrijk dat als je kunt werken, je ook gaat werken. De winkel werkt al vanaf het begin samen met praktijkscholen en ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zijn bij ons welkom om te werken. Wij vinden het een uitdaging om deze (jonge) mensen wat te leren en het fietsenvak mee te geven. Want of ze bij ons blijven of niet, het is maar wat handig als je zelf je band kunt plakken!

 

Passie voor fietsen!

Vanaf dag 1 proberen wij reparaties en onderhoud aan uw fiets zoveel mogelijk binnen 24 uur te doen. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een lekke band van uw kinderwagen of kruiwagen. Heeft u een klein onderdeel nodig zoals een losse spaak of boutjes of moertjes, bij ons kunt u terecht voor bijna alles! In de winkel komt u bekende merken zoals Batavus, Sparta en Gazelle tegen maar ook andere nederlandse merken als Qwic, Bimas en Sensa. Daarnaast zijn fietsen van Vogue en Oxford ook bij ons verkrijgbaar. Dit maakt het een afwisselend assortiment van kwaliteitsfietsen.

Van Batavus en Sparta zijn wij Premium Dealer; dit betekent dat wij alle modellen van Batavus en Sparta kunnen leveren. 

Voor zowel de winkel als de werkplaats geldt dat wij passie voor fietsen hebben en kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan!

 

Benieuwd geworden naar onze winkel? Kom gezellig langs in onze winkel aan de Boomgaardweg 1, de koffie en thee staan altijd klaar!