Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

fiets van de maand

Premium MA8 Tour

✔Accu achterop ✔Middenmotor ✔8 versnellingen ✔Riemaandrijving

De MA8 Tour is een blikvanger op straat. De stille en krachtige middenmotor, riemaandrijving en het grote schakelbereik van de naafversnelling zorgen voor een ongekend rijgevoel.  

 

Middenmotor

De zeer krachtige Brose middenmotor van de Premium MA8 Tour is voorzien van interne riemoverbrenging. Hierdoor biedt de motor een zeer soepele overbrenging van het vermogen en werkt deze geheel geruisloos. De Brose middenmotor heeft een koppel van maar liefst 90 Nm. De speciaal voor QWIC ontwikkelde software zorgt ervoor dat de motorprestaties optimaal aansluiten bij de e-bike.


Naafversnelling 8-speed

De Premium MA8 Tour is uitgerust met een Alfine 8-versnellingsnaaf waardoor traploos schakelen mogelijk is. De Alfine naaf kun je omschrijven als het beste van twee werelden: de naaf is gesloten en zeer onderhoudsarm, maar wel een van de lichtst rijdende en lichtgewichte naven op de markt, waardoor deze vergelijkbaar is met een derailleurversnelling. Met een schakelbereik van 307% stem je bovendien zeer nauwkeurig de ideale versnelling af.

Accu

De accu van de Premium MA8 Tour bevindt zich op de bagagedrager

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:

417 Wh accu (standaard inbegrepen) → gemiddeld 55 km
625 Wh accu (meerprijs €300,-) → gemiddeld 80 km
756 Wh accu (meerprijs €400,-) → gemiddeld 90 km

Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren.

 

Riemaandrijving

De beltdrive van Gates, riemaandrijving, is uitermate geschikt voor de krachtige e-bike motor van de Premium MA8 Tour. De riem is gemaakt met rekvrije carbon fiber trekkoorden en slijtvast kunststof materiaal, wat de riem duurzaam, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk maakt.

Hydraulische schijfremmen

De Premium MA8 Tour is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en zeer veilige remkracht.
 

Verende en verstelbare onderdelen

Verstelbare stuurpen

Met een verstelbare stuurpen kun je de positie van het stuur aanpassen. Zo pas je deels de zithouding van de Premium MA8 Tour naar wens aan.

Verende voorvork 

Dankzij de oliegedempte dubbelgeveerde voorvork met lock-out functie stel je gemakkelijk de stugheid van de vering in. Dit biedt je de nodige comfort tijdens het fietsen.

Verende zadelpen

Met een verende zadelpen fiets je met comfort over hobbels en een ruwer wegdek.

 

LCD flatscreen display

De Brose middenmotor wordt aangestuurd via het LCD flatscreen display. Dankzij het overzichtelijke digitale display in het midden van het stuur is het zeer eenvoudig om de Premium MA8 Tour te bedienen. Met de bediening via het linkerhandvat kan de ondersteuning simpel geregeld worden zonder de handen van het stuur te halen.

 

Kiestra Fietsenwinkel

Boomgaardweg 1
1326 CS Almere

(036) 540 8668

info@kiestrafietsen.nl