Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Passie voor fietsen!

Een nieuwe start

Op 1 september 2020 opende Kiestra Fietsenwinkel de deuren. Voorheen was de winkel bekend als Fietscentrum Overdevest. De winkel is onder Ton en Peter Overdevest uitgegroeid tot een bekende fietsenwinkel met een professionele werkplaats in Almere. De klantvriendelijkheid en snelle reparaties blijven als een van de voornaamste waardes in de winkel. Een fris briesje waait er door de winkel, zodat een gestage transformatie plaatvindt in de winkel. Kwaliteit en klantgericht denken blijven wel als normen. Wij proberen reparaties en onderhoud aan uw fiets zoveel mogelijk binnen 24 uur te doen. En bij ons kunt u ook terecht met een lekke band van uw krui- of kinderwagen of voor kleine onderdelen zoals boutjes, moertjes en spaken.

Bij ons komt u de bekende merken Batavus, Sparta en Gazelle tegen, maar ook andere merken als Qwic, Voque, BH, Bimas, Cortina en Sensa. En sinds kort bestaat ons eigen merk: KIESTRA. Dit maakt het een afwisselend assortiment van kwaliteitsfietsen. Van Batavus en Sparta zijn wij Premium Dealer ; dit betekent dat wij alle modellen van Batavus en Sparta kunnen leveren.

 

Wij staan voor u klaar!

U bent bij ons in de winkel altijd welkom voor een lekkere kop koffie en een gezellig praatje, maar natuurlijk ook met al uw vragen over uw fiets of als u een nieuwe fiets nodig heeft. 

 

Bij ons in het assortiment

   

Fietsen

Onderdelen
 

Onderdelen

Accesoires

Kleding

Schoenen

 

Kinderzitjes

Fiets Lease

Lease kan ook voor u aantrekkelijk zijn. Zeker als je zorgeloos wilt fietsen zonder dat je in één keer veel geld kwijt bent aan een (elektrische) fiets. Private lease is zonder werkgever of zelfstandig ondernemerschap. Het staat voor rijden op een splinternieuwe fiets voor een overzichtelijk vast bedrag per maand. Zo eenvoudig is het. Geen vervelende onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Gewoon zorgeloos fietsen dus.

Bij Kiestra Fietsen kunt u niet alleen de fietsen leasen die de fabrikant als leasefiets in zijn assortiment heeft staan, maar iedere nieuwe fiets die wij op voorraad hebben (of die wij kunnen leveren) kunt uw leasen.